1/4

Kontakt megler for mer informasjon

Vi forteller deg gjerne mer om dette spennende boligprosjektet.  Her er det mange ulike leiligheter å velge mellom. 

STILLE OG TILBAKETRUKKET MIDT I BRYNE SENTRUM

22 BOLIGER AV HØY KVALITET

Velg mellom eksklusive leiligheter og spennende townhouses

Solbergkvartalet består av to boligbygg med totalt 15 leiligheter fra 50 til 169 kvm og syv townhouses over tre plan fra 117 til 167 kvm. 
Boliger med fokus på høy kvalitet og særegne materialvalg. I tillegg presenterer vi noen få premiumleiligheter med ennå mer unike kvaliteter og tilvalg. Dette er en mulighet som ikke kommer ofte og verdt å se nærmere på. 
Beliggenhet rett ved den kjente og frodige Mølledammen, samtidig får du gangavstand til alt du trenger i sentrum. Toget er kun et par minutter unna og flotte restauranter er bare en spasertur fra boligen din. Bryne er i vekst og dette er en sjelden mulighet å sikre seg det beste i sentrum. 

Bo godt på Bryne

HISTORIEN

På Jæren er Solhøgda og Festiviteten kjente og kjære navn. På Festiviteten har det vært både kino, revyscene og ikke minst festlokale, her har mange Jærbuere fornøyelige minner fra. Her lå også inntil nylig Thv. Solberg AS, kjent av alle som Brynes ledende forretning innen husholdningsapparater, radio og TV.

Vi ønsker å videreføre det stolte Solbergnavnet, ved å kalle vårt boligprosjekt Solbergkvartalet.

Nye tider på Solhøgda

FLOTTE NÆROMRÅDER

 

Bryne er en trivelig by på Jæren med rundt 12 000 innbyggere. Her finnes et rikt utvalg av butikker, både spesialforretninger, kjøpesenter og en rekke spennende spisesteder.

 

I sentrum er det nylig lagt vekt på oppgraderinger av Fritz Røed parken og området ved Kaizers plass, som gjør at folkelivet blomstrer litt ekstra. Likevel er ikke byen større enn at det er gang eller sykkelavstand til populære turmål i nærheten. Rusle til Sandtangen noen hundre meter unna, eller legg treningsturen til Frøylandsvatnet og kryss over broen kalt Midgarsormen, som binder sammen kommunene Time og Klepp. 

 

Bryne er en akkurat passe stor liten by omkranset av det vakre og kultiverte Jærlandskapet, og mot vest finner du havet.

Det gode liv på Jæren

 
 

KONTAKT MEGLERNE 

Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Stian Løge

Partner / Eiendomsmegler MNEF